A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 19.09.2022

Дата: 20.09.2022 15:17
Кількість переглядів: 388

19 вересня міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

ЦНАП: у Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ржищівської міської ради розпочато прийом документів для оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Перші заявники вже скористались вищезазначеними адміністративними послугами.

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: На минулому тижні відбулося чергове (17) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області, де було розглянуто 23 проєкти.

МЕДИЦИНА: За даними КНП «Ржищівський МЦ ПМСД»РМР кількість хворих на СOVID-19 нині складає 29 осіб, ситуація контрольована. Заклад працює у штатному режимі.

КОМУНАЛЬНА СФЕРА:

  • роботи по прокладанню мережі водопостачання на масиві Хомене тимчасово призупинені у зв’язку з погіршенням погодних умов;
  • через зливи, грози та шквальні пориви вітру протягом вихідних були частково знеструмлені вулиці у м.Ржищів, у зв’зку з цим припинилося і централізоване водопостачання, наразі тривають аварійні роботи; важливо: за інформацією ДТЕК, планові чи «віялові» відключення електроенергії нині не проводять, відкючення світла наразі може статися лише в результаті аварійної ситуації, яку наперед спрогнозувати не можливо, ремонтні бригади працюють у посиленому режимі, щоб максимально швидко відновити пошкодження;
  • обговорювали потреби у придбанні генераторів для установ.

СОЦІАЛЬНА СФЕРА: Міністерство соціальної політики з 1 жовтня впровадить у всіх регіонах Єдину інформаційну систему соціальної сфери (ЄІССС), яка дозволить внутрішньо переміщеним особам отримувати послуги за місцем свого фактичного перебування. Наразі триває підключення співробітників управління соцзахисту для її впровадження.

КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКІ ЗАХОДИ: Триває збір конкурсних робіт для участі у щорічному конкурсі дитячого малюнку «Мальовничі куточки Ржищівської громади», що проводиться за ініціативи місцевої художниці Людмили Ганушевич та підтримки виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області з нагоди Всеукраїнського дня художника. Цього року він буде особливим, адже по завершенню конкурсу роботи учасників будуть виставлені на благодійний онлайн-аукціон, а всі зібрані кошти направлені для потреб ЗСУ.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора