A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

226 ЗАЯВОК АГРАРІЇ КИЇВЩИНИ НАДІСЛАЛИ НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ПІДТРИМКИ МАЛИХ АГРОВИРОБНИКІВ

Дата: 25.09.2022 09:32
Кількість переглядів: 302

На програму підтримки малих агровиробників надіслано 226 заявок від аграріїв Київщини, серед яких успішно затверджені 83. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

«Держава масштабує можливості для підприємців: зараз діє програма підтримки малих агровиробників, під час якої фермери області можуть отримати грошову допомогу. Вона фінансується Євросоюзом», – зазначив Олексій Кулеба.

За отримані кошти можна відремонтувати техніку, закупити насіння для посівної, дизельне пальне, добрива, корми.

Щоб долучитися до програми, необхідно подати заявку на сайті Державного аграрного реєстру. Дедлайн подачі – 15 листопада.

«Розвиток власної справи в країні, де триває війна, є непростим викликом. Зокрема для аграріїв, які збирали врожай у небезпечних умовах, а зараз, попри все, продовжують платити податки та роблять великий внесок в економіку України», — додав голова Київської обласної військової адміністрації.

Розмір відшкодувань – 3 100 грн на один гектар сільгоспугідь або 5 300 грн на кожну корову.

«Звертаюся і до інших аграріїв нашого регіону – це чудова можливість підтримки вашого бізнесу», – підсумував він.

Як раніше повідомлялося, Міністерство аграрної політики та продовольства України уклало Меморандум про співробітництво з однією з найбільших у світі баз даних AgroChart. Вона містить інформацію щодо цін та статистики аграрних ринків від 1970 року. Українські аграрії матимуть до них доступ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора