A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 26.09.2022

Дата: 26.09.2022 19:14
Кількість переглядів: 330

26 вересня міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

СТАН ПІДГОТОВКИ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ: обговорили стан підготовки пунктів обігріву, готовність адмінприміщень тощо.

ЦНАП: У Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ржищівської міської ради продовжується прийом документів для оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Протягом минулого тижня заявки подали 15 осіб.

МЕДИЦИНА: Кількість хворих на СOVID-19 продовжує зростати, тож адміністрація центру первинної медико-санітарної допомоги закликає мешканців громади вакцинуватися. Наявні вакцини Pfizer/BioNTech та CoronaVac/Sinovac Biotech.

СОЦІАЛЬНА СФЕРА: працівники Ржищівського терцентру продовжують надавати соціальні послуги мешканцям сіл з виїздом на місця (на минулому тижні це були Півці та Яблунівка); для медичних закладів та закладів соціального обслуговування надійшла гуманітарна допомога від МБФ" Олива" у вигляді медичного одягу, витратних матеріалів, гігієнічних засобів, медичних меблів, ортопедичних засобів.

КУЛЬТУРА: Відбулися кадрові зміни у відділі культури і туризму. 23 вересня, під час робочої наради працівників культури, міський голова представила колективу нового директора міського будинку культури Дзюбу Андрія Олександровича.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора