A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Шановні освітяни! Щиро вітаю вас із прийдешнім професійним святом – Днем працівників освіти!

Дата: 30.09.2022 14:10
Кількість переглядів: 217

Бути викладачем, вчителем, тренером, вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, людяністю. Ця професія дійсно вічна і незмінна, тому що вона в основі усіх спеціальностей. Ваші учні стають міністрами, депутатами, професорами, лікарями, космонавтами… Цей перелік нескінченний. І напевно, найбільша ваша заслуга як вчителя - це тоді, коли ваші учні досягають успіхів у житті.

У надскладний для країни час ви працюєте на своєму фронті: спочатку два роки ковіду, тепер війна, дистанційне та змішане навчання... Але цей освітній фронт зараз такий же важливий, як міжнародний, медичний, економічний. Саме ваш внесок у розвиток України, формування нового покоління її громадян є неоціненним скарбом, тому що, передаючи кожній молодій людині безцінні знання для високої освіченості, духовності, ви стимулюєте молодь до прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни. І той героїчний подвиг, який відбувається сьогодні на передовій - це також, у певній мірі, заслуга педагогів.

Вітаючи всіх освітян з професійним святом, щиро бажаю поваги до вашої нелегкої праці і розуміння з боку громади, суспільства, батьків. Нехай улюблена справа приносить задоволення і радість та надихає на нові перспективи. Бажаю вам терпіння, миру, перемоги. Пам’ятайте, що саме ваша робота знаходить відлуння у серцях дітей, яким у майбутньому відбудовувати і розвивати нашу країну.

З повагою –

міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора