A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

30 ВЕРЕСНЯ - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

Дата: 30.09.2022 14:11
Кількість переглядів: 180

Шановні бібліотекарі Ржищівської міської територіальної громади, ветерани бібліотечної справи!

Прийміть щирі вітання з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек!

Хтось із мудрих сказав: «Бібліотекар – це не професія, а стан душі». І це справді так, бо бібліотекар – насамперед, творча особистість, яка з повною віддачею служить суспільству і читачеві.

Сьогодні ми вже звикли до гаджетів та інтернету, за допомогою яких можна швидко віднайти будь-яку інформацію. Проте кожен, хто хоч раз відвідував бібліотеку, розуміє цю особливу «магічну» атмосферу, в якій затишно перебувати та отримувати якусь інформацію чи насолоджуватися книжкою.

У Ржищівській громаді дві міські та всі сільські бібліотеки об’єдналися в один комунальний заклад «Ржищівська публічна бібліотека», що включає 16 філій. Бібліотеки працюють і у всіх наших закладах освіти. На сьогоднішній день бібліотекарі знаходять і впроваджують нові форми спілкування з відвідувачами. Вони беруть участь у створенні сучасного інформаційного простору, сприяють формуванню моральних принципів підростаючого покоління.

В цей день хочу привітати всіх працівників бібліотечної галузі та подякувати за вашу працю, адже ви зберігаєте знання цілих поколінь, ви хранителі історії цивілізації. Бажаю вам миру, здоров’я, натхнення, уважних читачів та відвідувачів!

З повагою –

Крістіна ЧОРНЕНЬКА, Ржищівський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора