A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ ВЕТЕРАНА ТА ДНЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ РАДА ВЕТЕРАНІВ ГРОМАДИ ПРОВЕЛИ БЛАГОДІЙНУ АКЦІЮ

Дата: 30.09.2022 19:19
Кількість переглядів: 513

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Український народ завжди славився шанобливим ставленням до батьків, турботою про найстарших представників громади. Піклування про людей поважного віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого села, міста і держави. Наші поважні та мудрі наставники і нині не стоять осторонь проблем сьогодення, за що їм безмежна шана та подяка.

Напередодні Міжнародного дня людей поважного віку та Дня ветерана, за ініціативи голови Ради ветеранів Моргун Лариси Миколаївни та команди однодумців, біля міського будинку культури пройшла благодійна акція на підтримку воїнів ЗСУ: всіх бажаючих жителів міста пригощали смачною юшкою та неймовірним кулішем.

Рада ветеранів Ржищівської громади висловлює щиру подяку всім небайдужим жителям та гостям міста, хто долучився до проведення Благодійної акції за неймовірну підтримку. В ході проведення акції було зібрано 4500 грн. Всі кошти підуть для потреб наших захисників.

А ми, у свою чергу, щиро дякуємо всім представникам старшого покоління за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування та чітку життєву і громадянську позицію. Мирного неба, міцного здоров'я вам, добробуту та довголіття.

За інформацією Ржищівського міського територіального центру соціального обслуговування



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора