A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ПРЕДСТАВНИКИ МІЖНАРОДНОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "The HALO Trust" ПРОВЕЛИ ТРЕНІНГ ЩОДО РИЗИКІВ, ПОВ'ЯЗАНИХ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ

Дата: 06.10.2022 11:05
Кількість переглядів: 504

Фото без опису5 жовтня представники міжнародної гуманітарної організації “The HALO Trust”, що реалізує низку заходів, спрямованих на підвищення обізнаності дітей та дорослих про ризики, пов'язані з вибухонебезпечними предметами, провели тренінг для працівників установ та підприємств міста Ржищева.

Тренінг, який провів Олексій Михайлюк, мав на меті інформування, зниження ризиків від контактування з вибухонебезпечними предметами та запобігання нещасним випадкам шляхом надання рекомендаційних інструкцій для підвищення рівня обізнаності громадян.

Учасники заходу отримали багато корисної інформації щодо ознак забруднення території вибухонебезпечними предметами та правил поведінки у разі їхнього виявлення, обговорили наслідки безпечних дій у надзвичайних ситуаціях такого характеру.

Після завершення тренінгу всі присутні отримали флаєри та магніти з необхідною інформацією.

Міжнародна гуманітарна організація The HALO Trust - неполітична, нерелігійна, неурядова британська благодійна та американська некомерційна організація, яка проводить гуманітарне розмінування — усуває загрози вибухонебезпечних залишків війни: знаходить вибухонебезпечні предмети, позначає території, складає мапи, очищає від вибухонебезпечних предметів, що не вибухнули (ВНВ) в колишніх зонах бойових дій, зокрема мін-пасток, здійснює зв'язок з громадами з питань протимінної діяльності. Організація має близько 8000 демінерів у всьому світі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора