Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 11.10.2022

Дата: 12.10.2022 08:43
Кількість переглядів: 160

11 жовтня міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

МІСЬКИЙ ГОЛОВА: Крістіна Чорненька вчора взяла участь у двох засіданнях оперативного штабу КОВА під головуванням Кулеби О.В., де розглядалися нагальні питання щодо організації оборони та ліквідації наслідків бойових дій на території Київської області.

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: 13 жовтня відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету, 20 жовтня – чергове.

ОСВІТА: з 10 по 14 жовтня, в зв’язку з надзвичайною ситуацією, навчальні заклади громади будуть працювати у дистанційному режимі. Зараз у відділі освіти розробляються маршрути автобусів для підвезення дітей під час повітряної тривоги.

НАДЗВИЧАЙНІ СИТУАЦІЇ: за наказом начальника Обухівської районної військової (державної) адміністрації Олександра Гомона задля збалансування енергосистеми від 10 жовтня працює режим світломаскування з 21:00 до 6:00. Окрім того, з 17:00 по 23:00 – важливо мінімізувати використання електроенергії, вуличне освітлення в місті буде вимкнене.

ЦНАП: У Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ржищівської міської ради станом на сьогодні було прийнято 48 заяв на виготовлення документів та п’ять документів вже видано. Під час повітряної тривоги прийом громадян працівниками ЦНАПу не проводиться.

СОЦІАЛЬНА СФЕРА: управління соціального захисту та територіальний центр працюють в штатному режимі. Проводиться прийом громадян, які хочуть оформити субсидії на наступний опалюваний період. На період воєнного стану субсидії громадянам призначаються автоматично.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень, зокрема, перший заступник міського голови наголосив на першочерговій відповідальності працівників під час чергування в міській раді у вихідні дні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора