A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДТЕК Київські регіональні електромережі розробив графік почергового електропостачання задля стабілізації енергосистеми в разі екстрених випадків

Дата: 12.10.2022 09:29
Кількість переглядів: 365

Фото без описуЧерез пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури в Києві та Київській області в енергосистемі виникає дефіцит потужності, котрий може привести до масштабних аварій. Станом на 16.16 11 жовтня за розпорядженням державної енергокомпанії НЕК Укренерго тимчасово обмежується електропостачання частини клієнтів у Київській області. Відключення відбудеться до 18:00.

Для того аби попередити масштабні відключення та забезпечити світлом мешканців Київської області компанія розробила спеціальні графіки почергового електропостачання. Вони застосовуються за розпорядженням державної компанії НЕК Укренерго і тільки в разі екстрених випадків дисбалансу енергосистеми.

В поточній складній ситуації для вашого комфорту ми розділили всі адреси області на 2 черги і будемо обмежувати постачання світла почергово. Відключення не будуть перевищувати 4 години. Якщо у енергосистеми існуватиме подальша потреба у стабілізації енергетики будуть відключати наступну чергу.

1 черга – 6.00-10.00, 14.00-18.00 та 22.00-02.00

2 черга – 10.00-14.00, 18.00-22.00 та 02.00-06.00

Перші базові графіки опубліковані на сайті та в соцмережах ДТЕК Київські регіональні електромережі, аби клієнти компанії могли заздалегідь спланувати використання електроприладів.

Якщо ваш населений пункт повторюється в кількох чергах – не хвилюйтесь це означає, що відключення буде стосуватись різних вулиць. При цьому тривалість відключення вулиці не буде перевищувати 4 години. Найближчим часом опубліковані графіки будуть деталізовані конкретними вулицями. Слідкуйте за оновленнями на сайті та соцмережах компанії.

Звертаємося до клієнтів з проханням не вмикати потужні електроприлади (пральні машини, бойлери, кондиціонери, електрочайники, тощо) під час ранкового та вечірнього піків споживання з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00.

Бережіть себе та слідкуйте за повітряними тривогами!

Все буде Україна!

 

 

 

ДОВІДКА

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

У компаніях Групи ДТЕК працюють 56 тисяч працівників.

У своїй Новій стратегії 2030 року Група ДТЕК зобов'язалася трансформувати бізнеси в більш екологічні, ефективні та технологічні, які у своїй діяльності керуються принципами ESG, та взяла на себе зобов'язання досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

Група ДТЕК – стратегічний інвестор в енергетичні активи в Україні та за кордоном. У 2021 році капітальні вкладення Групи ДТЕК склали 23,4 млрд грн, податкові відрахування – 31,9 млрд грн.

Група ДТЕК будує нову енергетику України.

100% Групи ДТЕК належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора