Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 17.10.2022

Дата: 18.10.2022 13:29
Кількість переглядів: 215

17 жовтня міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: На минулому тижні відбулося позачергове (19) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області, де було розглянуто 7 проєктів. 20 жовтня відбудеться чергове засідання виконавчого комітету.

ОСВІТА: з 17 по 21 жовтня, в зв’язку з надзвичайною ситуацією, навчальні заклади громади продовжують працювати у дистанційному режимі.

МЕДИЦИНА: Кількість хворих на СOVID-19 продовжує зростати, за минулий тиждень виявлено 7 нових випадків.

СТАН ПІДГОТОВКИ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ: обговорили про початок опалювального сезону в закладах освіти, стан підготовки пунктів обігріву, готовність адмінприміщень тощо.

ЕКОНОМІКА: Дано завдання керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств передивитися та підготовити зміни до існуючих Програм, згідно яких будуть здійснюватися заходи у 2023 році.

СОЦІАЛЬНА СФЕРА: управління соціального захисту та територіальний центр працюють в штатному режимі.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора