A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Енергетики Київщини роблять все необхідне, щоб відновити електропостачання після руйнування рф об'єкту критичної інфраструктури

Дата: 18.10.2022 13:46
Кількість переглядів: 155

Фото без опису18 жовтня через обстріл рф був пошкоджений критичний об’єкт інфраструктури в Києві, через що є перебої в електропостачанні мешканців Броварського та Вишгородського районів Київщини. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі докладають всі необхідні зусилля, щоб відновити електропостачання для жителів Київщини, як тільки отримають дозвіл на проведення робіт.

Сьогодні 18 жовтня внаслідок обстрілу рф було пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури в місті Києві. Через це було відключено енергообладнання ДТЕК Київські регіональні електромережі, що живить Броварський та Вишгородський райони Київської області. Без світла залишилось 2108 клієнтів району.

Аварійні бригади готові до виїзду на місце пошкодження для проведення обстеження та перепідключення клієнтів за альтернативними джерелами електропостачання, як тільки отримають дозвіл на проведення робіт від військових.

Дії компанії скоординовані з місцевою владою та рятувальними службами. Оператор системи розподілу робить все необхідне для забезпечення світлом мешканців Київщини.

В області розроблено план реагування та різні сценарії пошкодження ворогом ключових об'єктів електропостачання. Він дозволить злагоджено діяти в разі критичних ситуації всім працівникам енергосектору та в максимально короткі терміни відновити постачання світла більшості постраждалих населених пунктів.

Віримо в перемогу!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора