A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 24.10.2022

Дата: 24.10.2022 14:37
Кількість переглядів: 189

24 жовтня перший заступник міського голови Юрій Терещенко провів апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: на минулому тижні відбулося чергове (20) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області, де було розглянуто 16 проєктів.

СЕСІЯ: чергове засідання Ржищівської міської ради Київської області відбудеться 11 листопада.

ОСВІТА: з 24 по 28 жовтня, в зв’язку з надзвичайною ситуацією, навчальні заклади громади продовжують працювати у дистанційному режимі.

МЕДИЦИНА: кількість хворих на СOVID-19 станом на сьогодні становить 32 осіб.

СТАН ПІДГОТОВКИ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ: з 24 жовтня в громаді розпочато опалювальний сезон. Обговорили про максимальну температуру цьогоріч в приміщеннях 16-18 градусів, про економію витрачання газу та дрів в закладах та установах громади, стан підготовки укриттів та цілодобових пунктів обігріву, придбання генераторів для закладів та підприємств громади, готовність адмінприміщень тощо.

МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРА: запрацював новий державний реєстр об’єктів і споруд.

БЛАГОУСТРІЙ: продовжується підготовка до зимового періоду, розвезення посипочного матеріалу по селам громади.

КОМУНАЛЬНА СФЕРА: на даний час комунальне підприємство працює в штатному режимі перебоїв з постачання води та відкачуванням каналізації немає. Підключили більше пів сотні абонентів до водопостачання на масиві Хомене, іде процес заключення договорів. Сміттєзвалище готують до роботи в зимовий період.

СОЦІАЛЬНА СФЕРА: управління соціального захисту населення продовжує автоматично переоформляти субсидії. Субсидії на тверде паливо можуть оформити тільки ті громадяни в кого є підтвердження про пічне опалення. УСЗН почало працювати в єдиній інформаційній системі про призначення виплат та видання довідок для ВПО. Повертається перевірка державними інспекторами місць проживання ВПО, наявність переміщених осіб за вказаною адресою тимчасового проживання, за списками які будуть надані Міністерством соціальної політики.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора