Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РЖИЩІВСЬКА ГРОМАДА ЗНОВУ У ЖАЛОБІ...

Дата: 01.11.2022 20:51
Кількість переглядів: 755

Фото без описуТрагічна звістка прийшла до Піївського старостинського округу: нещадна та неймовірно жорстока війна забрала життя ще одного нашого земляка – справжнього Героя, відважного воїна Віталія ПАВЛІЧЕНКА.

Віталій Олегович Павліченко народився 23 листопада 1985 року в селищі Шаховське Шаховського району Московської області. У 1991 сім’я переїхала до села Пії. Після закінченя школи Віталій навчався у Ржищівському ПТУ № 28, де отримав спеціальність механіка-водія. Після закінчення строкової служби вирішив пов’язати своє життя з військовою справою. Має державні нагороди.

З початку війни воював у 79 бригаді, у третій десантно-штурмовій роті. Група, до складу якої входив Віталій, загинула під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку кілька днів тому.

Війна забирає найкращих. Втрата страшна і непоправна.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким загиблого Героя. Без батька залишилось троє малолітніх діток. У Віталія залишилась дружина та мати, яка проживає у селі Пії. Нехай Господь дає сили пережити рідним це страшне горе, сумуємо разом з вами і розділяємо гіркоту втрати.

Поховають Віталія ПАВЛІЧЕНКА у селі Оляниця на Вінничині, де останнім часом він проживав із сім’єю.

Слава героям! Вічна пам’ять воїнам, які ціною власного життя захищають нашу незалежність!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора