A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 07.11.2022

Дата: 08.11.2022 17:35
Кількість переглядів: 203

07 листопада міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

СЕСІЯ: Триває підготовка до проведення чергової сесії Ржищівської міської ради. Секретар ради оголосила графік проведення засідань постійних депутатських комісій.

МЕДИЦИНА: кількість хворих на СOVID-19 станом на сьогодні становить 19 осіб. Заклад ПМСД працює у штатному режимі. У зв’язку з систематичними відключеннями електроенергії, попередній запис на прийом сімейних та вузькопрофільних спеціалістів тимчасово скасовано, але всі лікарі продовжують здійснювати прийом пацієнтів у порядку живої черги, пункт невідкладної допомоги працює цілодобово. Для безперебійної роботи лабораторії придбано генератор.

СОЦІАЛЬНА СФЕРА: управління соціального захисту населення продовжує передачу особових справ громадян, які мають право на оформлення субсидій та пільг, до Пенсійного фонду України, проводиться робота щодо оформлення виплат ВПО.

КОМУНАЛЬНА СФЕРА: КП «ККП м.Ржищева» працює у штатному режимі, безперебійну роботу працівників підприємства забезпечено завдяки підключенню до резервного живлення; завершується підключення користувачів до системи водопостачання у приватному секторі на масиві «Хомене», загальна кількість яких складає 52 абоненти. Досягнуто домовленості з керівництвом Ржищівського індустріально-педагогічного фахового коледжу щодо виготовлення нових сміттєвих баків у рамках проходження виробничої практики студентами закладу. З минулого тижня триває робота щодо встановлення відповідного пристрою для оперативного підключення/відключення генераторів для насосних станцій. У зв’язку із невчасною оплатою за послуги, на підприємстві існує затримка у виплаті заробітної плати працівникам.

БЛАГОУСТРІЙ: продовжується підготовка до зимового періоду, зокрема, триває розвезення посипочного матеріалу по селам громади та місту Ржищеву.

ОРГАНІЗАЦІЙНІ ТА КАДРОВІ ПИТАННЯ: вирішено завершити процедуру щорічної оцінки роботи працівників міськвиконкому, яку було призупинено у зв’язку із введенням воєнного стану, наголошено на перегляді та приведенні у відповідність номенклатур справ відділів і служб, триває підготовка проєктів для розгляду на черговому засіданні виконавчого комітету.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора