Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Дата: 09.11.2022 14:37
Кількість переглядів: 163

Шановні працівники культури, аматори та майстри народного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!

Це свято талановитих і творчих людей, носіїв національної ідеї, оберегів історичної пам’яті. Ваша майстерність та професіоналізм зберігають і постійно збагачують українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється у збереженні народних традицій, любові до джерел народного мистецтва. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте рідну Україну!

Щиро вдячна працівникам відділу культури і туризму міськвиконкому, КЗ «Ржищівська мистецька школа», навчального мистецького закладу – КЗ КОР «Стрітівський педагогічний фаховий коледж кобзарського мистецтва», будинків культури, бібліотек, музеїв, учасникам творчих колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні досягнення. Творчі здобутки наших майстрів та аматорів народного мистецтва відомі не тільки у Ржищівській громаді, а й далеко за межами України.

Нині всі ми живемо в умовах воєнного часу і наші улюблені, традиційні свята ми відзначаємо тихо і скромно. Зараз кожен українець робить усе можливе задля підтримки нашої країни та один одного. І працівники культури нашої громади – яскравий тому приклад. За короткий час вони переформатували свою роботу у волонтерський напрямок аби підтримати державу та захисників.

З початку війни кожна установа, кожен працівник долучилися до загальної справи: плетуть маскувальні сітки, збирають необхідне для ЗСУ та надають допомогу внутрішньо переміщеним особам... Я пишаюся всіма вами, адже ви змогли подолати смуток і розгубленість, які панували в перші дні війни, а зараз стали організованими, зібраними та впевненими у своїх силах. Тож низький уклін вам і шана!

В день професійного свята бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії. Вірю і знаю, що з такими талановитими, творчими, креативними, невгамовними і відчайдушними людьми, як ви, нашу націю не здолати!

З найщирішими побажаннями –

Міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора