A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДОСЛІДИЛИ КУЛЬТУРНУ СПАДЩИНУ ГРОМАДИ В ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 09.11.2022 11:35
Кількість переглядів: 168

Фото без описуЯкі історичні події Козацької доби відбувалися на території Ржищівської громади та хто з відомих гетьманів навіки спочиває на місцевих пагорбах? Де шукати натхнення в Трахтемирові та милуватися найкращими світанками та заходами сонця, розказав та показав працівникам Відділу культури Ржищівської громади Василь Магас, історик та краєзнавець.

Сьогодні в кожному селі громади працює сільський клуб, бібліотека та музеї. Працівники культури, місцеві артисти, митці та майстри щодня докладають зусиль, щоб кожна їх творча подія мала позитивний вплив на слухачів та глядачів. Навіть у ці складні, воєнні часи культурні працівники працюють в гуманітарних штабах й організовують благодійні концерти та вечори для збору коштів на потреби ЗСУ.

 А у своє професійне свято, культурні працівники дружною командою вирушили на пізнавальну екскурсію історичними місцями Ржищівської громади. Адже культурна та природна спадщина у нас багата й варто дослідити й знати її кожному.

 На щастя і природа, і погода були ласкавими до наших культурних працівників. А екскурсія була наповнена не тільки чудовими краєвидами й позитивними враженнями, а і приправлена цікавими фактами від краєзнавця Василя Магаса.

 Вітаємо всіх працівників культурного фронту Ржищівської громади з професійним святом! Бажаємо творчого довголіття, невичерпної енергії, щедрих мистецьких здобутків, достатку, терпіння, добра і миру.💕

Віримо і дякуємо ЗСУ!

Разом до перемоги!

Інфо: відділ культури та туризму

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора