A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 14.11.2022

Дата: 15.11.2022 09:55
Кількість переглядів: 222

14 листопада перший заступник міського голови Юрій Терещенко провів апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

СЕСІЯ: 11 листопада відбулося засідання 28 (чергової) сесії Ржищівської міської ради, де було розглянуто 38 питань, з них 37 підтримано, одне питання було відхилено. З головного:

затверджено звіт про роботу виконавчого комітету за ІІІ квартал 2022 року, а також звіт про виконання бюджету Ржищівської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року, також було затверджено програми на 2023 рік, в яких визначені заходи з питань медицини, освіти, соціального захисту, надзвичайних ситуацій, житлово-комунальної сфери та інших галузей; внесено зміни до бюджету, виділено кошти на потреби освіти, служби благоустрою, культури (придбання генераторів, пального, проведення пожежної сигналізації у навчальних закладах та ін.). Чергова сесія запланована на 16 грудня.

ЕКОНОМІЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ: На території Київської області заборонено використання святкової ілюмінації — гірлянд, світлових декорацій тощо. Це стосується як комерційної, так і комунальної та державної власності. Таке рішення було прийнято на Оперативному штабі ради оборони Київської області. На минулому тижні відбувалися екстрені відключення світла з метою збалансування енергосистеми та уникнення аварій на обладнанні. Наразі повертаємось до графіку стабілізаційних відключень.

ЕКОНОМІКА: Завершено підготовку програми соціально-економічного розвитку Ржищівської МТГ.

КУЛЬТУРА: Триває підготовка до відзначення на цьому тижні таких свят як День студента та День працівників сільського господарства України. Очікується отримання матеріальної допомоги у вигляді пакувального паперу для музейних експонатів, та інших необхідних речей, що може знадобитися у разі евакуації.

Під час апаратної наради також було заслухано всіх керівників ключових галузей громади, які доповіли про свою роботу за минулий тиждень та визначили завдання на поточний.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора