A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 28.11.2022

Дата: 29.11.2022 14:22
Кількість переглядів: 200

28 листопада міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

Кожен з присутніх коротко доповів про стан справ у підпорядкованій галузі. З головного:

РОБОТА МІСЬКВИКОНКОМУ: Аварійні та планові відключення електроенергії дещо уповільнюють роботу, але всі відділи та служби продовжують працювати у штатному режимі.

СЕСІЯ: Триває підготовка до проведення чергової сесії Ржищівської міської ради, скликання якої заплановано на 16 грудня.

БЮДЖЕТ-2023: Завершується підготовка проєкту щодо формування бюджету на 2023 рік, у зв’язку з чим всім керівникам ключових галузей було дано доручення терміново переглянути свої потреби на наступний рік та надати до фінансового управління уточнені дані.

ОСВІТА: Для потреб закладів освіти Ржищівської громади, зокрема, проведення занять дистанційно, отримано 63 ноутбуки; два навчальних заклади – ліцей «Лідер» (м.Ржищів) та ліцей «Ерудит» (с.Стайки) стали учасниками програми гуманітарної допомоги від ООН по харчуванню, що дасть можливість учням 1-4 класів харчуватися з 50% знижкою, так як другу половину будуть оплачувати міжнародні донори; приємною новиною також стало повідомлення про те, що методичний кабінет ДНЗ «Сонечко» (м.Ржищів) отримав 2 місце серед 100 кращих навчальних закладів України за свої методичні розробки та діяльність в цілому.

КОМУНАЛЬНА СФЕРА: У разі виникнення аварій ремонтні роботи проводяться оперативно; розглядається можливість підключення до водяної башти, що знаходиться у парку ім.Т.Г.Шевченка, з метою отримання запасу води для потреб жителів центральних вулиць міста Ржищева під час планових чи аварійних відключень.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора