A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

МІНРЕІНТЕГРАЦІЇ: ДЕСЯТЬ ОНЛАЙН-ПОМІЧНИКІВ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Дата: 29.11.2022 14:26
Кількість переглядів: 173

Мінреінтеграції зібрало 10 корисних платформ та ресурсів, які допоможуть внутрішньо-переміщеним особам адаптуватися у новому місці проживання:

Платформа «єДопомога» (подання заяв на виплати від міжнародних організацій та держави, отримання та надання волонтерської допомоги) https://edopomoga.gov.ua/ .

Портал «Прихисток» (інформація про варіанти розміщення внутрішньо переміщених осіб, доступне житло) https://prykhystok.gov.ua/ .

Інформаційно-ресурсний центр «Взаємодія» (інформація щодо дії у надзвичайних ситуаціях, довідки, мапи, електронні ресурси для постраждалого населення тощо) https://viyna.net/ .

Мапа закладів, які працюють під час відключень світла https://misto.lun.ua/help?ls=svitlo#5.37/48.622/30.504 .

Електронний кабінет водія (перевірка і оплата адміністративних правопорушень, отримання інформації про авто та посвідчення водія, перевірка авто по VIN-коду, запис в електронну чергу) https://e-driver.hsc.gov.ua/ .

Портал «Веземо» (електронний сервіс для перевірки часу затримки рейсів, міжнародних та евакуаційних маршрутів тощо) https://uz-vezemo.com/ .

Єдине соціальне середовище зайнятості (швидкий пошук вакансій та резюме по всій Україні, онлайн-запис на прийом в Центр зайнятості тощо) https://www.dcz.gov.ua/ .

Портал електронних послуг Пенсійного фонду України (отримання довідки ОК-5 та ОК-7, подання заяв до ПФУ, запис на прийом онлайн) https://portal.pfu.gov.ua/ .

Сайт Liki24 (онлайн-замовлення та доставка ліків) https://liki24.com/uk/ .

Освітній чат-бот EducationUaBot (інформація про онлайн-навчання в Україні; пошук садочка, школи або коледжу за кордоном; відновлення особистих документів про освіту; продовження викладання та роботи під час війни; повернення до навчання незалежно від місця знаходження) https://t.me/EducationUaBot 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора