A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

СПЕКУЛЯЦІЇ ЩОДО ДЕФІЦИТУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ТА ВІДКЛЮЧЕНЬ

Дата: 28.11.2022 14:27
Кількість переглядів: 164

Єдиною причиною проблем з енергетикою України є цілеспрямована терористична кампанія Росії зі знищення критичної інфраструктури нашої країни. Відключення світла дають можливість стабілізувати систему на час ремонтних та відновлювальних робіт пошкоджених обстрілами енергетичних потужностей та інфраструктури.

Після 10 жовтня Україна не має можливості та більше не експортує електроенергію за кордон. Всі потужності переорієнтовані виключно на внутрішнього споживача. Ніхто не наживається на проблемі енергетичного дефіциту. Єдина, хто намагається отримати дивіденди з цієї кризи, - це Росія.

Поширення необґрунтованих підозр і чуток про несправедливий розподіл електроенергії - цілеспрямована інформаційна атака Москви, мета якої зламати стійкість українців. Ракетний терор путінського режиму прагне запустити в Україні акції шантажу держави в умовах енергетичної кризи: пов’язані з цим “акції протестів”, “флешмоби” та інші способи.

Рашисти не здатні повністю знищити українську енергосистему, хоч і прагнуть створити протилежне враження. Тому це “війна на витримку”: якщо ми не піддамося на психологічний тиск - ворог програє. Російська окупація - це набагато гірше, ніж блекаути та ракетні обстріли. Краще тимчасові відключення, ніж тимчасова окупація.

Джерело: Управління комунікацій КОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора