A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

МІСЬКИЙ ГОЛОВА КРІСТІНА ЧОРНЕНЬКА ВЗЯЛА УЧАСТЬ В ІНВЕСТИЦІЙНОМУ ФОРУМІ "ВЕЛИКИЙ КИЇВ 2022"

Дата: 02.12.2022 15:18
Кількість переглядів: 168

Фото без описуНа запрошення Асоціації міст України 28 листопада міський голова Крістіна Чорненька презентувала у форматі онлайн проєкти на Інвестиційному форумі «Великий Київ 2022», який проходив у Брюсселі.

Представники Київської агломерації представляли свої проєкти перед партнерами з Eurocities, мережі, що об'єднує найбільші європейські міста.

Організація, заснована в 1986 році мерами шести великих міст: Барселони, Бірмінгему, Франкфурту, Ліону, Мілану і Роттердаму – нині готова допомагати Україні вистояти в умовах блекауту, а також допомагати довгостроково.

«Війна суттєво змінила формат роботи місцевого самоврядування: ще в минулому році ми планували проєкти з будівництва доріг, освітлення вулиць, покращення технічної бази комунальних підприємств та інші заходи в галузі освіти, медицини, житлово-комунального господарства, але ключовими напрямками роботи цього року стали заходи з оборони населених пунктів громади, будівництво укриттів, пунктів обігріву, придбання обладнання альтернативного живлення, гуманітарний напрямок та інші заходи для безперебійного функціонування громади в умовах воєнного стану. І все це доводиться робити в той час, коли постійно лунають сирени повітряних тривог, зникає світло, зв’язок… Безумовно, як і інші громади України, ми потребуємо підтримки, бо не всі проблемні питання маємо можливість вирішити власними силами...», - розповіла під час заходу міський голова Крістіна Чорненька.

Учасникам форуму було представлено пропозиції для потенційних інвесторів з заходів безпеки, облаштування умов для маломобільних груп населення, поводження з побутовими відходами, покращення матеріальної бази медицини, проєкти з культурного та освітнього напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора