A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 05.12.2022

Дата: 06.12.2022 08:37
Кількість переглядів: 163

05 грудня міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. Кожен з присутніх коротко доповів про стан справ у підпорядкованій галузі.

З головного:

РОБОТА МІСЬКВИКОНКОМУ: Аварійні та планові відключення електроенергії дещо уповільнюють роботу, але всі відділи та служби продовжують працювати у штатному режимі.

СЕСІЯ: Триває підготовка до проведення чергової сесії Ржищівської міської ради, скликання якої заплановано на 16 грудня.

ОСВІТА: Навчання учнів проводиться в штатному режимі. В учбових закладах громади проводяться ремонтні роботи по виконанню вимог ДСНС щодо усунення недоліків протипожежної безпеки.

СОЦІАЛЬНА СФЕРА: З 05 по 08 грудня в Будинку культури працюватиме мобільна бригада Угорської Екуменічної служби допомоги для реєстрації переселенців певних категорій на отримання фінансової допомоги у розмірі 6600,00 грн. Територіальний центр протягом минулого тижня розвозив продуктові набори людям з інвалідністю, які були зібрані силами Ржищівського гуманітарного штабу та волонтерами.

КОМУНАЛЬНА СФЕРА: У разі виникнення аварій ремонтні роботи проводяться оперативно; очікується поставка потужного генератора для безперебійної роботи водонапірних башт в місті.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора