A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

6 грудня - День збройних сил України

Дата: 06.12.2022 12:40
Кількість переглядів: 233

Шановні військовослужбовці, учасники АТО та ветерани війн!

Щиросердно вітаю з Днем Збройних сил України!

Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти.

Тож в цей святковий день ми вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв у витоків створення нашого війська, і хто сьогодні захищає державу та її народ.

Дев’ятий рік поспіль День Збройних сил України відзначається в умовах військових дій на сході країни та майже рік – в умовах повномаштабної війни з російськими загарбниками. І тисячі солдатів і офіцерів героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках. Саме у цей складний час для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. І вона у нас є! Національна. Патріотична. Відважна. Це побачив і визнав увесь цивілізований світ!

Сьогодні військовою справою займаються не лише чоловіки. У сучасних Збройних силах України тисячі жінок-військовослужбовців забезпечують обороноздатність держави. Вони проявляють найкращі риси військового професіоналізму: добросовісність, ретельність, відповідальність та відвагу. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу по захисту держави.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Вони – наші герої і водночас наш біль. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших героїв. Низький уклін вам і глибока шана.

Дякую за доблесну службу всім військовослужбовцям, учасникам АТО, ветеранам, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів. Щиро бажаю нашим захисникам віри у перемогу, міцного здоров’я, військової вдачі, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому, живими і здоровими!

Слава Україні! Слава її Збройним Силам!

З повагою – Крістіна ЧОРНЕНЬКА, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора