A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2022 08:43
Кількість переглядів: 212

Шановна Ржищівська громадо, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Вам випала висока довіра жителів громади представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя.

Реалії сьогодення в умовах повномасштабної війни ставлять перед нами нові виклики, вимагають часто непростих рішень та миттєвого реагування задля вирішення тих чи інших проблем, тому я пишаюсь та захоплююсь колективом однодумців, який маю честь очолювати, та хочу щиро подякувати працівникам структурних підрозділів, депутатам, членам виконкому, представникам громадських об’єднань, які щоденно сумлінно працюють на благо Ржищівської громади, за витримку, розуміння, відповідальне ставлення до своїх службових обов’язків.

Але успіх місцевої влади залежить не тільки від професіоналізму, компетенції та відповідальності працівників органів місцевого самоврядування, а й від активності громадян, вміння працювати спільно, знаходити виважені підходи до вирішення будь-яких, навіть найскладніших питань.

Сьогодні місцеве самоврядування – це влада кожного з нас, де кожен бере на себе часточку відповідальності за спільний добробут громади і країни загалом. Тож уклін і шана Вам, шановні жителі Ржищівської громади, за самовіддану щоденну працю, активність у громадському житті, велике бажання і здатність долати усі негаразди. Вірю, що разом ми зможемо протистояти всім труднощам, які виникають, та, попри все, забезпечувати сталу життєдіяльність громади. Все це справа часу, справа нашої спільної роботи, з надією на кращі зміни та мирне майбуття.

Щиро бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку і гараздів. Віримо та допомагаємо нашим Збройним силам на шляху до Перемоги та впевнено крокуємо далі!

Слава Україні!

З повагою – Крістіна ЧОРНЕНЬКА,

міський голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора