A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 12.12.2022

Дата: 13.12.2022 09:20
Кількість переглядів: 166

12 грудня міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. З головного:

СЕСІЯ: Оголошено графік постійно діючих комісій.

ОСВІТА: З метою збереження майна у навчальних закладах, що тимчасово не працюють, підтримується стала температура на рівні 8-10 градусів.

СОЦІАЛЬНА СФЕРА: на минулому тижні управління соціального захисту населення здійснювала супровід роботи Угорської Екуменічної Служби Допомоги, яка проводила реєстрацію переселенців на отримання фінансової допомоги; продовжується видача гуманітарних продуктових наборів сім’ям з дітьми та людям похилого віку.

МЕДИЦИНА: Ржищівський міський центр ПМСД та амбулаторії працюють у штатному режимі; встановлено обігрівач у амбулаторії села Стайки.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНА СФЕРА: забезпечено резервне водопостачання для жителів центральних вулиць міста Ржищева шляхом підключення до водяної башти; у зв’язку із ситуацією, що склалася у енергетичній сфері області, збільшено часові терміни екстрених та аварійних відключень електроенергії у населених пунктах Київщини, у т.ч. і у Ржищівській громаді.

ЕКОНОМІКА: наразі, із-за несприятливих погодних умов, фермери громади зіткнулися із проблемою: неможливістю зібрати кукурудзу.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора