Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДО РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАДІЙШЛА ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВІД МІЖНАРОДНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Дата: 13.12.2022 16:08
Кількість переглядів: 167

Фото без опису7 грудня , в рамках проєкту, що реалізується організацією Human Bridge за участі МБФ "Олива", за спонсорської підтримки організації Humana People to People Ukraine, було передано гуманітарну допомогу у вигляді 1200 продуктових наборів до Ржищівської міської територіальної громади.

Дана допомога передана підопічним Ржищівського геріатричного пансіонату (134 набора), інші будуть розподілені між особами з інвалідністю 2, 3 групи, сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, для вихованців будинків сімейного типу, дітям, які знаходяться під опікою, багатодітним родинам (у яких 4 та більше дітей), одинокі мами, заявникам гуманітарного штабу.

В цей нелегкий час для України весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Висловлюємо слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування для найбільш вразливих соціальних груп Ржищівської міської територіальної громади організаціі «Humana People to People Ukraine» та нашому постійному партнеру - Міжнародному благодійному фонду «ОЛИВА». Дякуємо також за доставку вантажу до Ржищева місцевому жителю Олексію Бажану.

Дякуємо за турботу, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця!

З повагою -

Крістіна Чорненька, Ржищівський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора