A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 15.12.2022 12:46
Кількість переглядів: 131

15 грудня 2022 року відбулося останнє у цьому році чергове (23) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, участь у якому взяли 14 членів виконкому. Загалом було розглянуто 26 проєктів, 2 з яких додаткові.

Рішеннями виконавчого комітету було схвалено проєкт рішення «Про бюджет Ржищівської міської територіальної громади Київської області на 2023 рік» та матеріали, що до нього додаються, затверджено план роботи виконавчого комітету Ржищівської міської ради на І півріччя 2023 року, номенклатуру справ виконавчого комітету на 2023 рік, встановлено тарифи на послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, послуг з поводження з побутовими відходами, затверджено перелік вулиць та провулків населених пунктів Ржищівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області.

Члени виконкому також розглянули питання, що стосувалися захисту прав дітей (виведення зі складу ДБСТ, затвердження висновку щодо доцільності позбавлення матері батьківських прав), погодили рішення комісії з питань надання матеріальної (фінансової) допомоги громадянам Ржищівської міської ТГ щодо внесення змін до Порядку надання матеріальної (фінансової) допомоги у частині збільшення щомісячної допомоги до 600 гривень для хворих на хронічну ниркову недостатність, що потребують гемодіалізу, та надання матеріальної (фінансової) допомоги 6 громадянам Ржищівської міської ТГ на загальну суму 12700 гривень. Під час засідання також розглянули питання, що стосувалися містобудування, архітектури, житлово–комунального господарства та роботи з ОСББ.

За результатами розгляду було ухвалено відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора