A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 19.12.2022

Дата: 20.12.2022 15:08
Кількість переглядів: 125

19 грудня міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. З головного:

СЕСІЯ: На минулому тижні відбулася остання чергова сесія Ржищівської міської ради, де було затверджено бюджет та Програму соціально-економічного розвитку Ржищівської міської територіальної громади на 2023 рік, затверджено графік проведення сесій Ржищівської міської ради VІІІ скликання на 2023 рік та перспективний план роботи ради, а також розглянуто питання, що стосуються містобудування, архітектури, ЖКГ та ін. Скликання наступної сесії Ржищівської міської ради заплановано на 3 лютого 2023 року.

НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ: тривають роботи з відкачування води в зоні підтоплення у Ржищеві. Протягом вихідних там працювала бригада ДСНС. Нині спостерігається позитивна динаміка щодо спаду рівня води у садибах жителів підтоплених вулиць.

ОСВІТА: Навчальні заклади громади працюють у змішаному режимі.

СОЦІАЛЬНА СФЕРА: в управлінні соцзахисту триває передача особових справ отримувачів субсидій до ПФУ; працівники терцентру соціального обслуговування продовжують надавати продуктові набори від міжнародних благодійних фондів особам з інвалідністю 2 групи, з цього тижня розпочинають видавати набори для осіб з інвалідністю 3 групи.

МЕДИЦИНА: Ржищівський міський центр ПМСД та амбулаторії працюють у штатному режимі.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНА СФЕРА: у зв’язку із аварійною ситуацією, що склалася на масиві Шевченка, міським комунальним підприємством планується здійснити пряме підключення свердловини до підстанції з метою забезпечення жителів прилеглих вулиць водопостачанням.

БЛАГОУСТРІЙ: інспектором з благоустрою проведено профілактичну роботу серед підприємців міста з питань дотримання вимог законодавства щодо заборони використання святкової ілюмінації — гірлянд, світлових декорацій тощо.

КУЛЬТУРА: розпочинається цикл традиційних різдвяно-новорічних свят, які цього року будуть проходити досить скромно та з дотриманням відповідних заходів безпеки.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора