A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

НА МАСИВІ ШЕВЧЕНКА ЗМІНИЛИ СХЕМУ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ АРТСВЕРДЛОВИН

Дата: 20.12.2022 15:10
Кількість переглядів: 125

Фото без описуВ зв’язку з регулярними відмовами системи автоматичного контролю за роботою артсердловин АС-3; АС-3а по масиву вул.Шевченка, силами КП «ККП м.Ржищева» 12-15 грудня 2022 року було проведено моніторинг роботи системи електропостачання вказаних об’єктів.

В результаті було виявлено, що перебої систем контролю виникають із-за нерівномірного розподілу навантажень мережі по фазам, що сягав 160 – 210 вольт (так званий перекос фаз). Тому було прийнято рішення про зміну схеми електропостачання артсвердловин: напряму від трансформатора ЗТП № 472, минуючи розподільчі мережі. Для виконання вказаних робіт було складено кошторис для закупівлі матеріалів та виконання робіт в сумі 14,7 тис.грн.

19 грудня 2022 р. силами КП «ККП м.Ржищева» та Служби благоустрою (окрема подяка Богданцю О.А.) було виконано весь запланований комплекс робіт з перепідключення мережі електропостачання артсвердловин масиву. Подальша експлуатація обладнання артсвердловин показала ефективність впроваджених заходів, що забезпечить стабільніше водопостачання вулиць Тараса Шевченка, Комарова, Героїв Дніпра, Вишнева, Польова, Миру, Юрія Гладченка, Лісна, Михайла Грушевського, Олександра Довженка, Пилипа Орлика, Райдужна та ін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора