A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДІТИ ІЗ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДВІДАЛИ БУДИНОЧОК СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дата: 20.12.2022 15:17
Кількість переглядів: 127

Фото без описуТрадиція святкування Миколая із подарунками, які він залишає дітям під подушкою чи в шкарпетці, залишається і сьогодні в Україні. 19 грудня Святий Миколай завітав до Обухівського району. З нагоди Дня Святого Миколая делегація дітей соціально незахищених категорій Ржищівської міської територіальної громади прийняла участь у святковому заході, який відбувся в селі Дерев’яне Обухівського району Київської області.

Діти наче побували у казковому лісі, де навколо багаття сиділи дванадцять місяців, із з задоволенням співали пісень та водили танок. У резиденції Святого Миколая, до якої дітей запросив сам Святий Миколай, діти відгадували загадки, співали та розповідали вірші. Для дітей був організований солодкий стіл та чаювання. Святий Миколай особисто привітав дітей солодкими подарунками.

Цьогоріч бажання дітей мають одну особливість: крім подарунків, діти просять Чудотворця про якнайшвидше закінчення війни. Цього дня дорослі зробили все, щоб діти були щасливі, радісні та переповнені емоцій.

Спонсором свята виступила благодійна організація «Дія» (м.Ірпінь).

Дякуємо за запрошення та організацію свята Лії Корнієнко, начальнику відділу забезпеченя взаємодії з органами місцевого самоврядування Обухівська РВА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора