A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ІНСПЕКТОР З БЛАГОУСТРОЮ ІНФОРМУЄ

Дата: 26.12.2022 10:41
Кількість переглядів: 137

Фото без описуЗа період з 19 грудня по 23 грудня інспектором з благоустрою було розглянуто 2 усних звернення стосовно порушень правил благоустрою міста. Надані роз'яснення, рекомендації, проведені профілактичні бесіди та заходи.

Завдяки таким діям також було ліквідоване стихійне сміттєзвалище на прилеглій до ТЦ "Сонячний" території. Також інформуємо:

На Київщині посилено заходи щодо запобігання здійснення правопорушень під час періоду заготівлі хвойних дерев в передноворічний період. Обухівська районна військова(державна) адміністрація інформує: вирубка, продаж та реалізація хвойних насаджень на ринках, ярмарках, інших місцях торгівлі без належних документів заборонена! В разі виявлення порушень порядку придбання чи збуту об'єктів рослинного світу Кодексом України про адміністративні правопорушення, а саме 88-1 передбачена адміністративна відповідальність з конфіскацією об'єктів рослинного світу.

Крім того, згідно зі статтею 65 Кодексу України передбачена відповідальність за незаконну порубку і пошкодження дерев або чагарників (штраф у розмірі від п'яти до десяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, і на посадових осіб від семи до дванадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян).

На території Київщини заборонено реалізацію та використання піротехнічних засобів на час дії воєнного стану. Рішення прийнято під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області.

Під заборону потрапляють: феєрверки, бенгальські вогні, петарди тощо.

Рішення стосується як фізичних, так і юридичних осіб, зокрема суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері ресторанного господарства, громадського харчування, розважальних закладів тощо.

 Якщо у вас виникають запитання у сфері благоустрою, які потребують вирішення телефонуйте: 0968188538- Дарія;

2-17-38- КП "Ржищівська служба благоустрою та ритуальних послуг".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора