A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 26.12.2022

Дата: 27.12.2022 10:17
Кількість переглядів: 200

26 грудня міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

Крайня у цьому році апаратна нарада розпочалася зі святкових вітань, що лунали на адресу начальника управління соціального захисту населення Наталії Плоскої та начальника відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Ірини Корденко, які напередодні відсвяткували свої Дні народження.

Коротко про те, що обговорювали під час наради :

НАДЗВИЧАЙНІ СИТУАЦІЇ: Енергетики працюють над відновленням електропостачання на території масиву будівельного технікуму, частини вулиць у Ржищеві, а також у селах Балико-Щучинка та Уляники. Проводилася перевірка системи оповіщення. Є домовленості щодо придбання генераторів для закладів освіти , медицини та ЖКГ, але залишається питання доставки. Придбано два Старлінки.

ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ: На випадок тривалого відключення електроенергії на теритоії Ржищівської громади діє три пункти незламності, забезпечені водою, продуктами, медикаментами й речами першої необхідності, електроенергія подається від встановлених генераторів, є мобільний зв’язок (2 – м.Ржищів, 1 -с.Стайки). Протягом минулого тижня до даних пунктів ніхто не звертався.

ОСВІТА: Навчання у закладах триватиме до кінця тижня. Наразі проводяться різдвяно-новорічні святкові заходи. Розпочато ремонт сховища у ліцеї «Лідер», що дасть змогу змінити змішану форму навчання на очну та охопити максимальну кількість учнів.

СОЦІАЛЬНА СФЕРА: для безперебійної роботи управління соцзахисту придбано генератор та змінено інтернет-провайдера; працівники терцентру соціального обслуговування продовжують надавати продуктові набори від міжнародних благодійних фондів людям поважного віку.

МЕДИЦИНА: Ржищівський міський центр ПМСД та амбулаторії працюють у штатному режимі; очікується надходження тестів для діагностики на COVID.

КУЛЬТУРА: У міському будинку культури відбулося вертепне дійство "КОЛЬОРОВА МОЗАЇКА РІЗДВА".

КАДРОВІ ПИТАННЯ: Відповідно до ст.17 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови КМУ від 26.10.2001 р.№ 1440 «Про затвердження Типового положення про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування», Положення про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Ржищівської міської ради, затвердженого розпорядженням міського голови від 05.11.2018 року № 565, з 20 по 23 грудня проходила атестація посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Ржищівської міської ради.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора