A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Ржищівський музей образотворчого мистецтва ім. Івана-Валентина Задорожного: звіт благодійного аукціону ІІ етап

Дата: 27.12.2022 11:38
Кількість переглядів: 239

Фото без опису10 308 гривень + 300 гривень готівкою вдалося зібрати завдяки аукціону дитячих малюнків, що проводив наш музей. Ми щиро радіємо, що до нашого аукціону долучилися жителі не лише нашої громади, а і небайдужі українці, що проживають нині у США, Канаді та Ізраїлі.

 Цього разу гроші перерахували на потреби 36 бригади морської піхоти, де захищають Україну від загарбника хлопці з Ржищівської громади. Збір проводила волонтер та директор будинку культури в с. Великі Пріцьки, і керівник гуманітарного пункту Ася Вдовенко. Більше подробиць про діяльність і допомогу ЗСУ, звіти та потреби на сторінці Асії Вдовенко.

На днях, збір був закритий. Волонтери з радістю повідомили, що хлопці та дівчата отримали 3 тепловізори, від волонтерського штабу Сергія Притули. Тому, зібрані кошти в розмірі 54000 грн., на прохання воїнів, були витрачені на балістичні шоломи.

Дорогі друзі, дякуємо всім хто відгукнувся і взяв участь у зборі коштів для потреб українських воїнів, що захищають нашу з вами свободу.

Віримо і дякуємо ЗСУ!

Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора