A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РІЗДВЯНЕ СВЯТО ДЛЯ МАЛЕЧІ ВІД БЛАГОДІЙНИКІВ

Дата: 28.12.2022 13:51
Кількість переглядів: 177

Фото без описуОплески та дитячий сміх знову лунали в Будинку культури в місті Ржищів. У головній залі відбулося Різдвяне свято для діток, якими опікується Служба у справах дітей та сім’ї у Ржищівській громаді.  Конкурси що дарують гарний настрій, цікаві руханки й танці нікого не залишили байдужими. Це різдвяне свято з казковими героями та індивідуальними подарунками провели для діток представники молодіжної церкви християн "Скіменс".

 «Цього року подарунки для кожної дитини були підібрані індивідуально. Представники нашої церкви та всі, хто забажав долучитися до нашої благодійної різдвяної події, особисто збирали та наповнювали різдвяні бокси. Всі подарунки підписані, враховували й вік, та стать дітей. Загалом, цього року, наша церква підготувала 362 подарунки для особливих діток і частина з них сьогодні прибула до Ржищівської громади» - розповіла нам Ольга ПОТИРАЙЛО, пастор SKEEMANS CHURCH.

 "Вже два роки ми співпрацюємо з цими благодійниками й щороку свято для нашої малечі вдається на всі 100%", - зазначила Тетяна ПОТАПЕНКО, начальник служби у справах дітей та сім’ї у Ржищівській громаді, яка активно блала участь у святі.

 Ми щиро радіємо, що в ці складні часи та у період Різдвяних свят, коли найбільше хочеться вірити у дива, вони трапляються. І кожна дитина, яка потребує уваги та опіки отримує її у нашій громаді. Дякуємо всім людям з добрим серцем та благородною душею, які організували і провели свято для наших діток. Нехай мир та злагода панує у наших родинах!

Віримо і дякуємо ЗСУ

Разом до перемоги 

Інфо: відділ культури та туризму



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора