Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Вітання Ржищівського міського голови Крістіни Чорненької з нагоди Нового року та Різдва Христового

Дата: 30.12.2022 10:13
Кількість переглядів: 185

Шановні жителі Ржищівської громади!

Щиро і сердечно вітаю усіх вас з Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

За кілька днів відійде в історію 2022 рік. Зазвичай Новорічне свято асоціюється з радісними почуттями, ялинкою, безліччю подарунків, сімейним застіллям…

Та на порозі Нового 2023 року понад усе хочу побажати миру! Миру нашій країні, кожній родині, миру кожному дому. Без цього інші побажання не матимуть сенсу. Історія вкотре ставить нас перед величезними випробуваннями. І багатонаціональний український народ — доброзичливий і толерантний — героїчно відстоює своє право на мир і добробут, єдність і громадянську злагоду, демократію і верховенство права, моральність і духовність.

Події цього року довели, що жителі нашої громади є справжніми патріотами України, проявляють активну громадянську позицію, захищають рідну землю, допомагають захисникам нашої Батьківщини. І наші спільні зусилля, самовідданий труд та любов до рідної землі — запорука подальшого розвитку та успіху України.

Зустрічаючи Новий рік і одне з найвеличніших християнських свят — Різдво Христове — переконана, що зійде на нашу землю Боже благословення, ясним променем увійде в наші оселі, порадує і звеселить наші родини, вселить віру і надію на мир, щасливу долю та добробут. Скажіть найтепліші слова своїм рідним та близьким, загадайте найзаповітніші бажання та підтримайте тих, хто цього найбільше потребує. Від щирого серця хочу побажати всім нам міцності духу й здоров’я, вірних та надійних друзів, терпіння та наснаги, які допоможуть подолати зло й вдихнути на повні груди.

Віримо у наші Збройні Сили, разом наближаємо Перемогу і нехай в кожен дім прийдуть мир, щастя та добробут!

Щиро вітаю усіх вас з Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

 

Крістіна ЧОРНЕНЬКА,

Ржищівський міський голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора