A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 10.01.2023

Дата: 10.01.2023 16:23
Кількість переглядів: 187

10 січня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду. Приємним сюрпризом для працівників виконавчого комітету стало святкове новорічно-різдвяне вітання від учасників оркестру народних інструментів "Скоморохи " КЗ "Ржищівська мистецька школа" під керівництвом Окутої Людмили Олександрівни. Традиційні пісенні вітання та щирі побажання діток нікого не залишили байдужими.

Далі, під час апаратної наради, участь у якій взяли керівники структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів, говорили про наступне.

ОСВІТА: Отримали генератори для закладів освіти від БО «Благодійний фонд Олександра Травянка «ПЛАНЕТА» та компанії «Blau-Gelbes Kreuz Deutsch-Ukrainischer Verein e.V»; в навчальних закладах освіти громади завершено роботи з вогнезахисної обробки дерев'яних конструкцій горищ у кількох закладах.

МЕДИЦИНА: На минулому тижні, за сприяння Київської ОВА, Ржищівський центр ПМСД отримав для безперебійного функціонування два генератори від керівництва Об'єднаних Арабських Еміратів, наразі триває їх встановлення; спостерігається ріст захворювання на ГРВІ; послуги рентген-кабінету надаються з понеділка по п'ятницю, прийом здійснюється за попереднім записом в реєстратурі, опис знімків може відбуватися з невеликою затримкою у зв’язку з великим навантаженням лікаря-рентгенолога.

НАДЗВИЧАЙНІ СИТУАЦІЇ: Ситуація із затопленням кількох вулиць у Ржищеві залишається складною: погіршення погодних умов суттєво впливає на якість відкачування води; надано доручення відповідальним особам щодо проведення заходів безпеки під час святкування Водохреща.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО: Останнім часом тривалість відключень електроенергії збільшилася, енергетики утримують ситуацію в рамках стабілізаційних графіків, але все частіше диспетчерам доводиться обмежувати електропостачання для уникнення аварій; це, в свою чергу, не дає можливості у повному об’ємі закачувати воду в систему, що призводить і до відсутності водопостачання.

СОЦЗАХИСТ: Продовжується видача продуктових наборів від Міжнародного благодійного фонду "Олива" для соціальної підтримки осіб з інвалідністю (ІІІ гр.) у Ржищівському міському територіальному центрі соціального обслуговування.

СПОРТ: Наразі проводиться реєстр спортивних споруд у громаді.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора