A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 23.01.2023

Дата: 24.01.2023 15:15
Кількість переглядів: 150

23 січня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

У ході засідання міський голова Крістіна Чорненька доповіла про участь у кількох важливих заходах, що відбулися минулого тижня, зокрема, у зустрічі за круглим столом у Секретаріаті Уповноваженого ВРУ з прав людини із теми: «Безпечне та здорове освітнє середовище: нові виміри», яку презентувала команда управління Державної служби якості освіти у Київській області, а також спільно з директорм КНП «Ржищівський міський центр ПМСД» Яною Тихомировою відвідали з робочим візитом Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова, де було підписано Меморандум про співпрацю між Ржищівським ПМСД та інститутом.

Далі керівники ключових галузей прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні та визначили пріоритети на поточний тиждень.

МЕДИЦИНА: Всі лікарі працюють у штатному режимі, розпочав роботу лікар-ендокринолог, рівень захворюваності на ГРВІ та грип залишається високим.

ОСВІТА: Ще на тиждень продовжено канікули у закладах освіти; дошкільні заклади працюють без змін. Під час канікул відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук, проводилися спортивні заходи.

БЛАГОУСТРІЙ: Розпочато підготовку до весняного сезону: визначено локації, де можна організовувати суботники та прибирання.

ЕКОНОМІКА: На жаль, через аварійні відключення електрики, які тривають понад 6 годин, деякі підприємства громади несуть збитки; тривають перемовини з перевізником щодо відновлення маршруту , який би пролягав через районний центр – м.Обухів.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора