A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

В ЦЕНТРІ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ВІДКРИТО ПОСТІЙНЕ ВІДДАЛЕНЕ РОБОЧЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРАЦІВНИКА ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 25.01.2023 14:23
Кількість переглядів: 177

Воєнний стан вносить свої корективи у роботу державних організацій. Не минула оптимізація і Ржищівський центр зайнятості. Для збереження послуги на території Ржищівської громади, місцевою владою було запропоновано віддалене робоче місце для працівника центру зайнятості в приміщенні Ржищівського центру надання адміністративних послуг.

Сьогодні директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук разом з першим заступником міського голови Юрієм Терещенком відкрили віддалене робоче місце Кагарлицького управління Обухівської філії у Центрі надання адміністративних послуг Ржищівської міськоі МТГ.

Доступність та якість послуг служби зайнятості – один з ключових факторів успішного подолання безробіття в громадах Київщини. Центр зайнятості продовжує розширювати можливості в реалізації державної політики у сфері зайнятості, щоб і надалі створювати комфортні умови та підвищувати стандарти надання сервісу служби зайнятості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора