A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКОМ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Дата: 26.01.2023 11:03
Кількість переглядів: 237

Фото без опису25 січня відбулася робоча зустріч міського голови Крістіни Чорненької, старост Ржищівської громади, представників Ржищівського управління соціального захисту населення з начальником відділу обслуговування громадян № 10 (сервісний центр) ГУ ПФУ у Київській області Вітою Заїкою.

Нагадаємо, що у 2022 році відбулися зміни у законодавстві, згідно яких призначенням пільг та субсидій займається не Управління соціального захисту населення, а Пенсійний фонд України. У зв’язку з чим виникло ряд запитань у процесі співпраці.

Під час зустрічі були обговорені питання щодо подальшої співпраці, взаємодії та організації роботи по виконанню постанови КМУ від 16 вересня 2022 року № 1041 "Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України", зокрема щодо надання консультативної допомоги працівниками соціального захисту та прийому документів на призначення житлових субсидій та пільг старостинськими округами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора