A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РЕМОНТ ПІДВАЛЬНОГО ПРИМІЩЕННЯ РЖИЩІВСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

Дата: 27.01.2023 10:44
Кількість переглядів: 273

Фото без описуНаприкінці 2022 року було закінчено ремонт частини підвального приміщення Ржищівського будинку культури. Приміщення подвійного призначення, і на даний час має статус сховища. При чому це центральне сховище, яке розраховано на прийом громадян, що перебувають під час обстрілів в центрі міста. Довгий час підвал був у занедбаному стані і не використовувався. Крім того, періодично там були прориви каналізації, які також призводили до незручностей. Доводилось часто ремонтувати пориви, а це вода, неприємний запах тощо.

Зараз приміщення (та його частина, що має використовуватись як сховище) повністю відремонтована. Влаштовано цементну стяжку на підлозі, замінено систему освітлення, прокладено систему вентиляції, зроблено два туалетних блоки. Встановлено бойлери, умивальники. Повністю встановлені дверні блоки з металевими дверима. Зароблено фарбування стін та стелі. Приміщення повністю готове для використання.

В будинку культури є запаси питної води, їжі, ковдри, матраци. Є можливість облаштувати сховище лавками столами та стільцями.

Після перемоги дане приміщення можна буде використовувати для різного призначення: молодіжний творчий простір чи приміщення для спортивних чи художніх гуртків. Ремонт здійснено за кошти місцевого бюджету.

Щира подяка всім хто виконував роботи та допомагав у відновлені сховища!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора