A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 30.01.2023

Дата: 30.01.2023 17:04
Кількість переглядів: 159

30 січня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

У ході засідання міський голова Крістіна Чорненька доповіла про участь у кількох важливих заходах, що відбулися минулого тижня, зокрема, засідання колегії Обухівської районної військової адміністрації де розглядалися питання щодо бюджету Обухівського району; забезпечення виконання заходів Програми соціально-економічного розвитку Обухівського району на 2023 рік; про стан, виконання актів та доручень Президента України, КМУ, центральних органів виконавчої влади; про стан роботи щодо розгляду звернень громадян, які надійшли до Обухівської РВА протягом 2022 року.

З робочим візитом відвідала льодову арену «Льодограй», яка знаходиться в Богуславській громаді. На зустрічі були присутні представники інших наближених до Богуслава територіальних громад. На порядку денному - розвиток зимових видів спорту в рамках Київської обласної програми розвитку фізичної культури та спорту «Київщина спортивна» на 2022-2025 роки. Адміністрація льодової арени «Льодограй» запропонувала залучити до спортивних занять дітей наближених громад.

Відбулася робоча зустріч з представниками ПриватБанк, мета якої - співпраця у сфері надання послуг банку на території Ржищівської громади, а саме: виїзний прийом представника Приватбанку щоп'ятниці в приміщенні ЦНАП; встановлення банкомату, терміналу, послуги "зняття готівки"; обслуговування бюджетних та приватних організацій.

Також міський голова, старости Ржищівської громади, представники Ржищівського управління соціального захисту населення провели робочу зустріч з начальником відділу обслуговування громадян № 10 (сервісний центр) ГУ ПФУ у Київській області Вітою Заїкою. Нагадаємо, що у 2022 році відбулися зміни у законодавстві, згідно яких призначенням пільг та субсидій займається не Управління соціального захисту населення, а Пенсійний фонд України.

Далі керівники ключових галузей прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні та визначили пріоритети на поточний тиждень.

СЕСІЯ: 03 лютого відбудеться чергова сесія Ржищівської міської ради, оголошено графік проведення комісій.

ВІДДІЛ МОЛОДІ ТА СПОРТУ: 26 січня відбулася зустріч молоді Ржищівської громади з начальником відділу молоді та спорту КОДА Сергієм Тимофєєвим щодо питань національної ідентичності та проведення досліджень серед молоді в рамках проекту «U-point», до діалогу з молоддю долучилися голова Ржищівської громади Крістіна Чорненька, заступник начальника управління молоді та спорту Світлана Назарук, керівник Київського обласного молодіжного центру Андрій Михайлов, представники U-POINT на Київщині.

27 січня за ініціативи відділу молоді та спорту Ржищівської МТГ відбувся військово- спортивний вишкіл у Ржищівському індустріально-педагогічному фаховому коледжі, у якому взяли участь команди студентів даного коледжу.

ОСВІТА: Розпочалося навчання після зимових канікул у закладах освіти; дошкільні заклади працюють без змін.

КУЛЬТУРА: 25 січня у Ржищівському центрі культури відбулося засідання аматорів пера Ржищівської громади. У ньому взяли участь: Борис Дегтярьов, Людмила Трищук, Надія Вегера-Предченко, Світлана Бусленко, Людмила Геращенко, Еліна Сутягіна, Олександр Шорохов, Лариса Моргун, Дарія Мустеца, а також гостя, журналіст Людмила Добровольська. Учасники заходу ознайомилися з виставкою друкованих видань творчого доробку земляків, що вийшли у рамках діяльності літоб'єднання "ЗОРІ Придніпров'я", та обмінялися думками щодо її перегляду.

БЛАГОУСТРІЙ: Розпочато підготовку до весняного сезону: визначено локації, де можна організовувати суботники та прибирання.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора