A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

У РЖИЩЕВІ ПОПРОЩАЮТЬСЯ ІЗ ПОЛЕГЛИМ ВОЇНОМ ОЛЕГОМ МИКОЛАЙОВИЧЕМ ДЗЮБОЮ

Дата: 31.01.2023 17:11
Кількість переглядів: 175

Завтра, 1 лютого 2023 року, Ржищівська громада попрощається із загиблим воїном - ДЗЮБОЮ Олегом Миколайовичем, який поклав життя, захищаючи Україну.

Олег ДЗЮБА народився 07.08.1976 року у Ржищеві. У 80-х сім’я переїхала до Києва. У 1994 році закінчив Ржищівське ПТУ-14. З 2000 року проживав у Маріуполі. Займався підприємницькою діяльністю. З початком повномасштабного вторгнення окупантів пішов на фронт, воював у найгарячіших точках.

На жаль, 25 січня 2023 року, під час виконання бойового завдання на Донеччині, життя Олега Миколайовича обірвалося. Без батька залишилося 5 дітей....

Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, бойовим побратимам Героя. Світлий, добрий спомин про відважного захисника України назавжди залишиться в наших серцях! Схиляємо голови в пошані перед пам’яттю бійця!

Поминальна служба та церемонія прощання ДЗЮБОЮ Олегом Миколайовичем відбудеться о 13:00 у Храмі Всіх Святих м.Ржищева (будівельний технікум).

Звертаємося з проханням до жителів сіл Стайки, Гребені та міста Ржищева: у знак вдячності 1 лютого приєднатися до коридора пошани та провести нашого відважного захисника в останню його дорогу, зустрівши траурний кортеж з тілом загиблого Героя:

  • с. Стайки – орієнтовно о 12:00;
  • с. Гребені – орієнтовно о 12:15;
  • м. Ржищів – орієнтовно о 12:30 по маршруту: вул. Київський Шлях – вул. Соборна (центр) – вул. Тараса Шевченка – вул. Комарова – Будівельний технікум.

Транспорт: о 12:30 від міської ради (вул.Соборна, 22) до Храму Всіх Святих буде надано автобус, після поховання автобусом можна буде повернутися в центр.

Вічна пам’ять і шана Герою! Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора