Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РЖИЩІВСЬКА ГРОМАДА ЗНОВУ У ЖАЛОБІ

Дата: 03.02.2023 18:38
Кількість переглядів: 201

І знову тяжка втрата… Під час виконання бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність України на Сході, загинув наш земляк, мешканець села Ходорів, Владислав РЯЗАНОВ.

Рязанов Владислав Вікторович народився 21 жовтня 1975 року в родині військового. Навчався та працював в різних куточках України. З 2006 року проживав в с.Ходорові.

З 2014 року брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України як працівник внутрішніх справ. Мав неодноразові поранення, але завжди повертався в стрій до своїх побратимів.

Розділяємо невимовний біль важкої втрати та висловлюємо глибокі співчуття родині, колегам, друзям та бойовим побратимам загиблого. У Героя залишилися мама, дружина Інга та син Святослав. Нехай Господь Бог допомагає вам перенести цю важку біль втрати дорогої людини.

Пам’ятаємо, що Владислав Вікторович захищав кожного з нас, наш край, нашу свободу і незалежність. Не забудемо і не пробачимо нашим ворогам!

Вічна пам’ять Захиснику України! Герої не вмирають!

Інформацію про дату та час прощання з Владиславом РЯЗАНОВИМ буде повідомлено додатково.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора