A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 06.02.2023

Дата: 07.02.2023 14:59
Кількість переглядів: 104

Фото без опису6 лютого міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

На минулому тижні Ржищівська громада попрощалася з двома Героями, які загинули внаслідок війни з росією – Дзюбою Олегом Миколайовичем та Рязановим Владиславом Вікторовичем. Тож апаратну нараду розпочали Хвилиною мовчання для вшанування пам'яті наших земляків, а також всіх загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Міський голова повідомила і добру новину: повернувся з полону ржищівчанин Юрій Перехрест. Щиру радість від такої події затьмарює лише той факт, що ще багато українців залишаються у полоні ворога.

Далі про головне.

СЕСІЯ: 3 лютого відбулася 31 (чергова) сесія Ржищівської міської ради. На засіданні було розглянуто 49 проектів рішень. Коротко про рішення, що розглядалися на сесії доповіла міський голова Крістіна Чорненька.

ПОЗАЧЕГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: 2 лютого відбулося (02) позачергове засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, де було ухвалено два рішення, що стосувалися визначення місця проживання малолітньої дитини та затверджено форму бланку звіту про використання матеріальних цінностей, отриманих з місцевого бюджету.

СТВОРЕННЯ НОВИХ БРИГАД: Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби "ГВАРДІЯ НАСТУПУ", які мають зміцнити наші сили під час майбутнього наступу – про це йшлося на нараді, що відбулася минулого тижня в Обухові, участь в якій взяла міський голова.

СИТУАЦІЯ В ЕНЕРГЕТИЦІ: В енергосистемі країни зберігається значний дефіцит електроенергії після російських атак. Наданий для Київської області ліміт електроспоживання наразі дозволяє проводити відключення в стабілізаційних графіках.

ОСВІТА: Навчання у закладах освіти проводяться у змішаному режимі; дошкільні заклади працюють без змін.

ЦНАП: Минулої п’ятниці у центрі надання адміністративних послуг розпочався прийом громадян працівниками ПриватБанку. Перші відвідувачі вже отримали необхідні консультації та відкрили рахунки.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора