A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

Дата: 15.02.2023 12:35
Кількість переглядів: 169

Фото без описуПро те, як Ржищівській громаді долучитися до програми «Поліцейський офіцер громади» говорили учасники зібрання, що відбулося 14 лютого, за участі представників Головного управління національної поліції України у Київській області, керівництва громади, представників органів місцевого самоврядування, старост.

Учасники обговорили основні завдання поліцейського офіцера громади та дізналися, в чому його діяльність відрізняється від роботи дільничного.

«Завдання поліцейського офіцера громади попередити злочин та запобігти правопорушенню. Кожен проходить відповідне навчання та підготовку. Коли ти працюєш в громаді, то знаєш кожного мешканця, знаєш родини, які потребують допомоги, - розповів заступник начальника ГУ НП України у Київській області, полковник поліції Максим Очеретяний.

Голова Ржищівської МТГ Крістіна Чорненька зазначила, що у громаді поки що немає свого поліцейського офіцера і це суттєво ускладнює ситуацію. Ржищівська громада планує створити центр безпеки громади, та хоче доєднатися до участі у цій програмі.

Під час цієї зустрічі представник поліції надав відповіді на питання, що цікавили присутніх, вислухав пропозиції, та зазначив, що нині основна мета – зробити поліцейського частиною громади, тож робота у цьому напрямку буде активно проводитися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора