A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

У РЖИЩЕВІ ГОТУЮТЬ ДО РОБОТИ ДВА ГЕНЕРАТОРИ ДЛЯ ЗАЖИВЛЕННЯ КРИТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ

Дата: 16.02.2023 07:38
Кількість переглядів: 166

Два генератори та деталі до них для роботи місцевої каналізаційної насосної станції вже у Ржищеві. Це обладнання має забезпечити стабільну роботу по наданню водопостачання та відкачування стоків для 800 абонентів багатоповерхових будинків міста:

  • дизельний генератор ESTAR BES-90 SA потужністю 74 кВт для потреб КНС № 1;2;
  • дизельний генератор Scheppach- SG 5200D потужністю 5 кВт для потреб КНС №3.

У зв’язку з відключенням електроенергії був серйозний ризик збоїв у роботі КНС, через що жителі міста Ржищів могли залишитися без водопостачання на невизначений термін.

Для уникнення таких катастрофічних наслідків команда фахівців КП «ККП м. Ржищева» розробила інженерне рішення альтернативного електропостачання для забезпечення безперебійної роботи місцевої КНС.

Обладнання дороговартісне, специфічне, частину з нього неможливо було оперативно купити в Україні, але поступово, поетапно його доставляли до Ржищева. Наразі вже все обладнання знаходяться на базі нашого комунального підприємства.

«Неможливо просто купити й поставити генератор та надавати електроенергію на каналізаційну насосну станцію. Для того, щоб синхронно працювали і каналізаційна станція, і генератор - потрібно виконати роботи з обслуговування генераторів, пусконалагоджувальні заходи.

Генератори ми будемо ставити на шасі автомобіля для швидкого транспортування до КНС. Відкачування стоків відбувається епізодично, ми будемо слідкувати: де яка каналізаційна насосна станція потребує швидшого відкачування стоків, і будемо працювати. Таким чином буде забезпечено роботу всіх трьох станцій», — надав роз'яснення щодо складності організації робочого процесу Віктор Ремез, директор Комунального підприємства «ККП м.Ржищева».

За два тижні заплановано виконати всі налагоджувальні роботи. Таким чином, до раптових відключень електроенергії КНС міста буде готова. Щира вдячність всім підрозділам за плідну і важливу роботу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора