A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 14.02.2023

Дата: 14.02.2023 08:13
Кількість переглядів: 124

Фото без опису14 лютого міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду за участі старост старостинських округів громади, керівників структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

Розпочалася нарада з гучних оплесків, якими присутні привітали свою колегу – старосту Балико-Щучинського старостинського округу Гриб Ганну Михайлівну – з Ювілейним Днем народження, який вона відзначила напередодні. Квіти та щирі привітання отримала ювілярка і від міського голови Крістіни Чорненької, яка подякувала Ганні Михайлівні за багаторічну сумлінну працю, мудрість у прийнятті рішень, відповідальність та відданість своїй непростій роботі.

Далі про головне.

СИТУАЦІЯ В ЕНЕРГЕТИЦІ: Нині ліміти від НЕК Укренерго для Київської області відсутні. Однак, у разі перенавантаження мереж, можливі відключення світла в окремих районах. Вони будуть відбуватись згідно стабілізаційних графіків.

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ «ГВАРДІЯ НАСТУПУ»: В Україні стартувала інформаційна кампанія «Гвардія наступу», спрямована на донесення до населення інформації про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України (розповсюдження друкованої продукції, розміщення відеороликів на офіційних інтернет-ресурсах, у якості соціальної реклами). Така робота активно нині проводиться і у Ржищівській громаді. Головна мета – отримати якісно нові, добре оснащені та підготовлені бойові формування, які будуть посилювати українські сили оборони при виконанні завдань із деокупації усіх територій в Україні.

ОТРИМАННЯ ГЕНЕРАТОРА ДЛЯ РОБОТИ У ЗОНІ ПІДТОПЛЕННЯ: Завдяки підтримці Київської обласної державної адміністрації Ржищівська МТГ отримала в якості гуманітарної допомоги потужний та дороговартісний генератор DYNAMIC POWER DPG 150 потужністю 120 кВт, який буде використовуватися Ржищівською насосною станцією для забезпечення постійного відкачування води у зоні підтоплення на випадок відсутності електропостачання. Найближчим часом обладнання має пройти необхідне тестування та процедуру введення в експлуатацію.

МЕДИЦИНА: Медичний заклад та його філії працюють у штатному режимі. Щотижневий звіт про роботу систематично оприлюднюється на офіційній сторінці у фейсбуці «Ржищівський міськвиконком». В якості благодійної допомоги отримали апарат УЗД, який після технічної перевірки буде працювати для потреб жителів Ржищівської громади на базі Стайківської амбулаторії.

ОБГОВОРЕННЯ ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ У СТАРОСТАТАХ: Під час апаратної наради розглянули питання, що стосуються роботи старост (оформлення заповітів, видача довідок суб’єктам господарювання, питання благоустрою та ін.).

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора