A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 17.02.2023 14:59
Кількість переглядів: 146

Фото без опису16 лютого 2023 року під головуванням міського голови Крістіни Чорненької відбулося (03) чергове засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, участь у якому взяли 16 членів виконкому. Під час засідання було розглянуто 15 проєктів рішень, у тому числі два додаткових.

Зокрема, затверджено організаційно-технічні заходи по пропуску очікуваної весняної повені 2023 року, ухвалено рішення про організацію роботи щодо обліку дітей дошкільного та шкільного віку Ржищівської міської територіальної громади. Розглянули проекти, що стосувалися захисту прав дитини (влаштування дитини – сироти на повне державне утримання), призначення опіки над недієздатною особою, надання матеріальної (фінансової) допомоги 8 громадянам Ржищівської МТГ на загальну суму 43 000 грн. Частина питань стосувалися містобудування та архітектури, а саме: надання дозволу на зміну поштової адреси нерухомого майна.

Також було затверджено чотири автобусні маршрути регулярних спеціальних перевезень для підвезення учнів закладів освіти та погодинну вартість руху автобусів КП «ККП м.Ржищева» по місту Ржищів для забезпечення пільгового проїзду учнів, вихованців та педагогічних працівників до місця навчання і додому по кожному маршруту.

Всі проєкти розглянуто, рішення схвалено.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора