Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДЛЯ РЖИЩІВСЬКОГО ДФТГ ПРИДБАНО ВЗУТТЯ (ДЕМІСЕЗОННІ БЕРЦІ)

Дата: 17.02.2023 15:05
Кількість переглядів: 340

Фото без описуДепутатський корпус Ржищівської міської ради продовжує забезпечувати потреби добровольчого формування територіальної громади, яке при потребі готове стати на її захист, і нині дбає про порядок на цій території, несучи чергування. В цьому році для нашого добровольчого підрозділу виконавчим комітетом Ржищівської міської ради за кошти з місцевого бюджету було придбано та передано взуття - 184 пари військових демісезонних берців на загальну суму 293 664 грн. Відповідне рішення було ухвалено депутатами Ржищівської міської ради при формуванні бюджету на 2023 рік та на позачерговому засіданні виконавчого комітету 2 лютого 2023 року.

Сьогодні представники добровольчого формування охороняють нашу громаду. Їхнє завдання: перевірка документів та чергування на випадок надзвичайних ситуацій.

Варто зазначити, що добровольче формування територіальної громади працює виключно на безоплатних засадах, тож міська влада і надалі буде підтримувати мотивованих та патріотично налаштованих громадян нашої громади, допоки не мине така потреба.

Наближаємо Перемогу разом! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора