A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

НОВИЙ АПАРАТ В ПМСД ДЛЯ НАДАННЯ ЯКІСНИХ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ

Дата: 17.02.2023 15:10
Кількість переглядів: 261

Фото без описуНовий електрокоагулятор з’явився в хірургічному кабінеті в КНП «Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги». Цей апарат дозволить застосовувати найкращі сучасні практики в наданні медичної допомоги жителям Ржищівської громади.

 Тепер Костянтин Пікулік, лікар-хірург нашого медичного закладу зможе успішно видаляти новоутворення на шкірі, а саме: ліпоми, папіломи, невуси, атероми, мозолі та гіперкератози. Також цей апарат необхідний для зупинки капілярної кровотечі під час хірургічного втручання. Це значно покращить та розширить спектр надання медичної допомоги пацієнтам.

 Нагадаємо, лікар-хірург Костянтин Пікулік, вже більше як рік працює в команді ПМСД і зарекомендував себе як досвідчений спеціаліст своєї справи. Костянтин Іванович закінчив Запорізький медичний інститут, лікувальний факультет має сертифікати лікаря-хірурга, лікаря-онколога, а також сертифікат гастроскопії.

 Близько 110 пацієнтів щотижня приходять до нього на прийом і мають позитивний результат після призначеного лікування. До слова, за останні два роки в нашому медичному закладі суттєво оновився склад медичного персоналу.

 Сьогодні у нас працюють такі спеціалісти: невролог, кардіолог, офтальмолог, ендокринолог, хірург, рентгенолог, УЗД лікар, два гінекологи, стоматолог.

Інфо: Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора